Ohita navigointi

Panosta koirasi hyvinvointiin – koirakoulu palvelee Kokkolassa ja lähialueilla

Ota yhteyttä

Koirakoulu Eija Heinonen on ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella Kokkolan seudulla palveleva koirakoulu. Monipuolinen tarjontani koostuu sekä ryhmä- että yksityistunneista. Kursseihini ja koulutuksiini voit varata paikan kätevästi Slotti.fi-sivuston kautta. Pidän myös verkkokursseja ja -luentoja koirakoulutuksen eri aiheista.

Mikäli haluat lisätietoja tarjonnastani, älä epäröi ottaa minuun yhteyttä. Minut tavoitat parhaiten sähköpostitse tai viestillä. Voit myös täyttää sivuiltani löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kaikki yhteystietoni löydät täältä.

Pentutunnit perustaitojen harjoitteluun

Tarjoan pentutunteja sekä aloittelijoille että jo kokeneemmille pennuille. Aloittelijat harjoittelevat ensin tärkeitä perustaitoja. Tunneilta saat monipuolisia ja käteviä työkaluja arkeen sekä opastusta pennun opettamiseen.Ensimmäisen tason pentutunneilla keskustellaan myös pennun koulutuksesta ja kasvatuksesta. Avoimet keskustelut ovat tärkeä osa koiran koulutusta.

Toisen tason pentutunnit on suunnattu kokeneemmille pennuille. Näillä tunneilla oppiminen ja koulutus viedään pidemmälle.

Koirakoulussani opit hoitamaan ja huolehtimaan koirastasi sen tarvitsemalla tavalla. Eri koiraroduilla ja eri ikäisillä koirilla on omia yksilöllisiä tarpeita, joiden ymmärtäminen on äärimmäisen tärkeää. Koira pyrkii mukautumaan aina mahdollisimman hyvin tarjoamaamme koulutukseen ja hoitoon. Jos koira kuitenkin oireilee, on tärkeää ymmärtää, mitä voisimme tehdä vielä paremmin.

Koirakouluni pienet ryhmäkoot takaavat kouluttajan riittävän ajan ja huomion kullekin osallistujalle, mikä on tärkeää etenkin ensikertalaisille.

Blogistani voit lukea lisää muun muassa koiran kouluttamisesta ja käytöksen muokkaamisesta.

Arkitottelevaisuus- ja muut kurssit aikuisille koirille

Pentukoirille suunnattujen kurssien lisäksi tarjontani käsittää myös aikuisille koirille suunnattuja koulutuksia, kuten arkitottelevaisuuskursseja. Arkitottelevaisuuskursseilla harjoitellaan erilaisia tukitaitoja arkeen, koiran käsittelyä sekä hoitotoimenpiteitä. Harjoiteltavia sisältöalueita kursseilla ovat muun muassa luoksetulo, paikalla pysyminen, seuraaminen taluttimessa ja vieraan käsittely. Kursseilla opetetut tukitaidot vahvistavat koiran ja omistajan yhteistyön sujuvuutta.

Arkitottelevaisuuskursseilla myös keskustellaan koiran hyvinvoinnista ja siitä, mitä eri osa-alueita koiran hyvinvointi pitää tarkemmin sisällään.

Arkitottelevaisuuskurssien lisäksi Koirakoulu Eija Heinonen tarjoaa monia eri kursseja aikuisille koirille. Koko ajantasainen kurssitarjontani on katsottavissa Slotti.fi-palvelun sivuilta, josta voit myös varata oman paikkasi haluamallesi kurssille!

Personal trainerin yksityistunneilla saat kattavaa tietotaitoa

Koirakouluni tarjoaa personal trainerin yksityistunteja alkaen kolmen kuukauden jaksoissa. Kunkin yksityistunnin kesto on 45 minuuttia, ja voit valita sen ajankohdan toiveidesi mukaisesti. Yksityistunneilla koirasi saa koulutetun ja kokeneen kouluttajan jakamattoman huomion. Lisätietoja sähköpostitse.

Yksityistunneilla keskustellaan koiran omistajan kanssa myös siitä, mitä koiran hyvinvointi pitää sisällään. Personal trainer opettaa koiran käsittelyä ja hoitotoimenpiteitä sekä harjoituttaa tärkeitä arjen tukitaitoja.

Varaa koulutukset ja kurssit täältä

Palvelut koiran kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin

Toimin yhteistyössä Koirakulma Kristinan kanssa. Samassa rakennuksessa toimipaikkaansa pitävästä Koirakulma Kristinasta löydät koirauimalan ja koirien pesupalvelun sekä muut kattavat palvelut koirien hyvinvointiin. Palveluihin kuuluvat muun muassa koirien jäsenkorjaus, kynsien leikkuu ja Emmi-Pet -hammashuolto. Koirakulmassa myös järjestetään pentutreffejä, ja siellä vierailee säännöllisesti koirahieroja. Koirakulma Kristina tekee myös koirien kuntoutusta yhteistyössä Nikulan Eläinklinikan kanssa.

Tutustu tarkemmin yhteistyökumppanini palveluihin Koirakulma Kristinan kotisivuilla!