Tulevia koulutuksia ja kursseja

SEURAAMISEN ABC - TUNNIT  25€/kerta, max 4 koiraa ryhmä ( kuuntelupaikka 25€ ) kouluttaja Eija Heinonen

NOSEWORK TUTUS LAJIIN 20€/kerta, max 4 koiraa ryhmä, kouluttaja Heidi Pasanen

REMMIRÄHJÄSTÄ RENTOON OHITUKSEEN 6 kerran kurssijakso, 150€ koiran kanssa yksi hlö ( kuuntelupaikka 30€/kerta ) kouluttaja Eija Heinonen

YKSITYISTUNTI HAPPY HOUR HINTAAN -50%  35€/kerta tunnin voi jakaa toisen osallistujan kanssa (kerro tämä ilmoittautumistiedoissa ) ongelmakäytökseen liittyvissä varauksissa täytä varausvahvistuksessa oleva esitietolomake

RALLY-TOKO KUUKAUSI KURSSIT 85€ 4 kerran kurssijakso. Mikäli koira kiihtyy muista koirista, suosittelen yksityistunteja tai REMMIRÄHJÄSTÄ RENTOIHIN OHITUKSIIN- kurssia

SEURAAMISEN ABC- tunneilla harjoitellaan vain ja ainoastaan seuraamiseen liittyviä taitoja. Jokaisen koirakon tarpeet huomioidaan ja harjoitukset räätälöidään sen mukaan. Ryhmässä on enintään 4 koiraa ja samalla pääset näkemään muiden harjoituksia sekä nappaamaan itsellesi lisää vinkkejä omiin harjoitteluihin.

NOSEWORK - tutustu lajiin. Kouluttaja Heidi Pasanen on pitkänlinjan harrastaja ja lajin tuomari. Nosework on nenätyöskentelyyn keskittyvä laji, joka sopii kaikille koirille ja ohjaajille. Noseworkissa koira pääsee käyttämään nenäänsä etsiessään sille opetettuja kohdehajuja erilaisissa ympäristöissä. Lajia voi harrastaa itsenäisesti tai ryhmässä.

REMMIRÄHJÄSTÄ RENTOON OHITUKSEEN 6 kerran kurssijaksolla, käytetään aikaa harjoituksiin. Jokaiselle koirakolle mahdollistetaan harjoittelurauha ja häiriötä lisätään asteittain, kuitenkin omistajan ja koiran hyvinvointi huomioiden. Tämä kurssi edellyttää sitoutumista kotitehtäviin ja harjoitusten tekemistä annettujen ohjeiden mukaan. Pieni ryhmä takaa yksilöllisen ohjauksen.

YKSITYISTUNNIT normaalihintaisen tunnin voit lunastaa itsellesi sopivaan ajankohtaan ( viikonloppu ja juhlapyhä ajat tulee sopia erikseen ). HAPPY HOUR tunteja on tarjolla rajoitetusti. Yksityistunnit ovat paras aloitus ongelmakäytöksiin liittyvissä koulutuksissa. Huomaa varausvahvistuksen mukana tulee linkki ESITIETOLOMAKKEESEEN mikä tulee täyttää ennen ensimmäistä tapaamista.

RALLY-TOKO kurssit kuukausittain. Tarjoaa hauskaa tekemistä yhdessä, kasvattaa koiran ja ohjaajan häiriönsietoa, tarjoaa hyviä työkaluja arkeen. ALKEIS kursseilla tutustutaan lajin tehtäviin, vahvistetaan seuraamista ja kontaktia, löydetään palkkauksen ja vahvistamisen merkitys koiralle. ALO-AVO kursseille voi osallistua kun ALKEET ja varsinkin seuraaminen on hallussa. Kaikki koirat omistajineen ovat tervetulleita rally-tokon pariin. Mikäli koirasi kiihtyy muista koirista, suosittelen ensin yksityistunteja ja/tai REMMIRÄHJÄSTÄ RENTOON OHITUKSEEN kurssijaksoa.

 

0
Feed

Jätä kommentti